Επιστροφές προϊόντων

/
Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω της BoxNow.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψετε δωρεάν.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με κάποια άλλη μέθοδο ή επιθυμείτε να στείλετε τη συσκευή σας στο σέρβις μας, μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σας και να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.

Απλά πατήστε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία Επιστροφής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς που έκανε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος PrathrioJeans.com

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει χρήση του δικαιώματος του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραγγελίας του προϊόντος.

Προϋποθέσεις Επιστροφής Χρημάτων

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
2. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο πελάτης παρήγγειλε το προϊόν .
3. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής και ασφαλισμένη αποστολή μαζί με την απόδειξη αγοράς και σε κατάλληλη συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν.

Ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα Πρατήριο Jeans τηλεφωνικά (2109969072) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρήγγειλε το προϊόν και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την επιστροφή χρημάτων.
Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας θα πρέπει ο πελάτης να αποστείλει το προϊόν με δικά του έξοδα αποστολής το οποίο παρέλαβε στη διεύθυνση : Ρούμελης 62 Αργυρούπολη.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος που αγοράσατε από το www.PrathrioJeans.com, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

A. μέσω τηλεφώνου στο 21099 69072

B.μέσω του chat της σελίδας μας PrathrioJeans.com

C. μέσω των εφαρμογών Facebook, Instagram στη σελίδα μας Πρατήριο Jeans με προσωπικό μήνυμα

Προϋποθέσεις Αλλαγής – Αντικατάστασης Προϊόντος
1. Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων, τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως παρελήφθησαν. Θα πρέπει τα προϊόντα να φέρουν, σε άρτια κατάσταση, όλες τις ετικέτες που το συνοδεύουν.
2. Τα προϊόντα που πρόκειται να επιστρέψετε θα πρέπει να συνοδεύονται με τα σχετικά παραστατικά (π.χ. απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης) για τα οποία και έχουν εκδοθεί.
3.Η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρήγγειλε το προϊόν ο πελάτης.
4. Δεν θα γίνονται δεκτά επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις.
ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Στις περιπτώσεις αλλαγής σχεδίου του προιόντος, αλλαγής μεγέθους του προϊόντος ή χρώματος τα έξοδα αποστολής της αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη (τα έξοδα αποστολής της αλλαγής είναι 4 ευρώ). Στις περιπτώσεις ελαττωματικότητας ή λάθους προϊόντος κατά την αποστολή τα έξοδα αποστολής της αλλαγής επιβαρύνουν το κατάστημα Πρατήριο Jeans.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα γίνεται στην κάρτα χρέωσης της συναλλαγής και όχι με μεταφορά σε κάποιο άλλο λογαριασμό.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.